Bijzonderheden
Collectieve en individuele data-analyse
Geschikt voor elk type vragenlijst, enquête of assessment
Eigen vragenlijst eenvoudig te maken
Antwoorden direct en voortdurend beschikbaar
Meting van status quo en van veranderingsproces

GGDJ

Een van de taken van de GGD is de gezondheid en het welzijn van Nederlanders in de gaten houden. Een traditioneel middel hiervoor is de enquête. Mensen houden niet van enquêtes, zij vinden de enquetes tijdrovend en saai. De respons loopt steeds verder terug en de resultaten steeds minder betrouwbaar.
Samen met de GGD hebben wij een nieuwe manier ontwikkeld om gegevens over gezondheid en welzijn te verzamelen. GGDJ is een app voor smartphone, tablet of browser die informatie verzamelt door op een speelse manier een interactieve dialoog met gebruikers aan te gaan . Serieuze vragen worden met behulp van trivia- en quizvragen verpakt in een leuk gesprek. Door gebruik te maken van supercomputers lijkt een gesprek met de GGDJ bijna een menselijk gesprek!. Zo kan de ondervraagde zelf ook vragen stellen of het gesprek een eigen wending geven.
De onderzoeker kan iedere denkbare vragenlijst, enquête of assessment opnemen in GGDJ. De antwoorden zijn direct beschikbaar voor analyse. En de onderzoeker beschikt over een handig dashboard dat hij of zij naar eigen huisstijl kan inrichten.
Met GGDJ wordt het geven van antwoorden een prettige en interessante belevenis. GGDJ leidt tot een hogere respons en een hogerekwaliteit van antwoorden .


Partners

NEEM CONTACT MET ONS OP

contact@gamesolutionslab.com

VONDERWEG 1, 5611 BK EINDHOVEN, THE NETHERLANDSTEL : +31 6 4596 7777 (MARK VAN KUIJK)

POWERED BY

Game Solutions Lab is powered by Idee Brouwerij & Games for Health Projects