Game Solutions Lab

Het Game Solutions Lab is het inhouse game & app laboratorium en productie faciliteit voor Games for Health projects & Idee Brouwerij.
We zetten games & apps in om het gedrag van mensen en organisaties op een impactvolle manier te beïnvloeden. Dit doen we door de ontwikkeling van serious games & gamified apps met opdrachtgevers uit verschillende domeinen, met een voorliefde voor gezondheid en geluk.

Ervaring

Met bij elkaar opgeteld meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van business, concepting, game production en ontwikkeling kunnen we samen met de partners en opdrachtgever in zo kort mogelijke tijd een prototype ontwikkelen waarmee het gewenste resultaat getoetst kan worden. Daarna zullen we de game uitwerken tot een volwaardig te distribueren product.

Experimenteren

Ons team bestaat uit leergierige mensen die continu aan het experimenteren zijn met nieuwe technieken zodat we het beste resultaat kunnen bereiken.

Samenwerken?

Wij werken graag samen, jij ook? Neem dan contact met ons op om onze aanpak en mogelijkheden te bespreken.

Bij ons werken?

Wij zijn continu op zoek naar leergierige, experimenteel ingestelde en beetje gekke mensen voor ons laboratorium. Developers, 2d artists, game designers, producers, you name it.

Stuur je CV en motivatiebrief naar hr@gamesolutionslab.com.