Bijzonderheden

snelle terugkoppeling aan alle gebruikers
effectmeting van interventies
mogelijkheid tot directe bijsturing
leuk en leerzaam
ook te gebruiken bij dyslexie
gegevens individueel en collectief bruikbaar

WordSpeed

Plezierig leesvaardigheden vergroten

 WordSpeed is een game die kinderen tussen 6 en 13 jaar veel plezier geeft in het vergroten van hun leesvaardigheden. Door de prikkelende spelomgeving wordt het trainen van technisch lezen een plezierige en spannende activiteit.
 Met WordSpeed komt het kind terecht in een spannende leeromgeving met veel auditieve en visuele animaties. De leerling stapt in het ruimteschip van WordSpeed en moet buitenaardse wezens de Nederlandse taal leren. Iedere leerling start op zijn eigen niveau. De moeilijkheidsgraad past zich automatisch aan om het leereffect te maximaliseren.
 WordSpeed is ontwikkeld in nauwe samenwerking met orthopedagogen en psychologen die jarenlange ervaring hebben in het aanpakken van leesachterstanden. Het kan op school en thuis worden gebruikt. Docenten zijn geen tijd kwijt aan voorbereiding en kunnen de voortgang van de leerling volgen op een overzichtelijk dashboard. Ook ouders beschikken over een dashboard, dat zij kunnen delen met de remedial teacher of andere begeleiders.
 Spelend trainen is spelend leren, is spelend scoren. Dat is WordSpeed!


Sectoronderwijs, gezondheids- en welzijnzorgSoortgamePlatformwebbasedDoellees- en spellingvaardigheid verbeterenDoelgroep6- tot 13-jarigenSleutelwoordenlezen, spellen, spelling, game, trainen, internet, Apple, Windows, e-learning, onderwijsWebsitewww.thinkmaster.nl[wpdm_package id='54593'][wpdm_package id='54598'][wpdm_package id='54949']

NEEM CONTACT MET ONS OP

contact@gamesolutionslab.com

VONDERWEG 1, 5611 BK EINDHOVEN, THE NETHERLANDSTEL : +31 6 4596 7777 (MARK VAN KUIJK)

POWERED BY

Game Solutions Lab is powered by Idee Brouwerij & Games for Health Projects