Bijzonderheden

in één oogopslag overzicht van het zorgnetwerk
samen met patiënt of klant, mantelzorgers en zorgprofessionals
stelt de patiënt of klant centraal
te koppelen met andere zorgsystemen
maakt overdracht en communicatie eenvoudig
lay-out mogelijk in eigen huisstijl

SNAPP

SNAPP visualiseert het sociale- en zorgnetwerk van mensen

 SNAPP is een slimme app die het netwerk van een patiënt of klant in kaart brengt. Het geeft een helder visueel overzicht van relevante personen en hun onderlinge relaties en activiteiten. Een handige tool bij de uitvoering en overdracht van zorgtaken.
 SNAPP start aan de keukentafel met de patiënt of klant, de mantelzorger of andere direct betrokken personen. Samen inventariseren zij welke activiteiten de patiënt of klant nog zelfstandig kan doen, welke zijn overgenomen door anderen, en welke activiteiten nog niet zijn georganiseerd. Op een iPad of pc creëren zij met enkele eenvoudige handelingen een overzichtelijk plaatje van dit netwerk van taken, verantwoordelijkheden en personen.
 SNAPP zet de patiënt of klant centraal. Het geeft houvast voor zowel de patiënt of klant zelf, als voor de mantelzorger, verpleegkundige, verzorgende of familie. Het netwerk kan overal en op elk gewenst moment worden opgeroepen of aangepast aan de actuele situatie.  Gaten in het netwerk en zorgtaken worden direct zichtbaar. En bij veranderingen of overdracht van zorgtaken kan eenvoudig informatie worden uitgewisseld.
 Zorg met waardigheid en trots begint met een overzichtelijk beeld van iemands netwerk en de hulp die hij of zij al geregeld heeft. Dat SNAPPt iedereen!


Sectorgezondheids- en welzijnszorg Soort: puzzel en spelSoortwebappPlatformwebbasedDoelvastleggen sociaal netwerk, taken en verantwoordelijkhedenDoelgroepprofessionals in zorg en welzijn, mantelzorgers en patiënten Sleutelwoordenmantelzorg, sociaal netwerk, zorgnetwerk, langdurige zorg, verpleeghuis, thuiszorg, visualisatie, EPD, webtoepassing, app, gezondheidszorg, welzijn, zorgoverdracht, patiëntgericht

[wpdm_package id='54564'][wpdm_package id='54606'][wpdm_package id='54940']

NEEM CONTACT MET ONS OP

contact@gamesolutionslab.com

VONDERWEG 1, 5611 BK EINDHOVEN, THE NETHERLANDSTEL : +31 6 4596 7777 (MARK VAN KUIJK)

POWERED BY

Game Solutions Lab is powered by Idee Brouwerij & Games for Health Projects