Kenmerken
– Plezier voor ouders en kinderen!
– Coöperatieve puzzelgame
– Unieke besturing met gebaren
– 60 verschillende puzzels
– 3 verschillende dieren om in te veranderen

Rups

Los samen de puzzel op!

Samen spelen is leuker dan alleen. Dat geldt voor buiten spelen, voor spelletjes in huis én voor computergames. Maar er bestaan nauwelijks games die je samen speelt. Dus zitten kinderen vaak alleen op de smartphone of tablet. Terwijl ze juist graag met hun ouders of vriendjes samen willen gamen.

Rups is een coöperatieve puzzelgame. Je speelt het met zijn tweeën op één tablet. De game draait om samenwerken: alleen als je elkaar helpt, kun je de puzzel oplossen. Elke speler is een dier. Ren samen over de paden naar de sappige appel. Kies onderweg of je een muis, eekhoorn of rups wil zijn door je hand anders te bewegen. Help de ander met het kiezen van de juiste weg zodat je het doel bereikt en samen een nieuw level kunt spelen.

Jonge kinderen kruipen lekker bij pa, ma, opa of oma op schoot om met hem of haar Rups te spelen. Wat oudere kinderen kunnen samen de puzzel oplossen.


SectorGamesSoortAppPlatformiOS, AndroidPartnersMenno Deen, Mark van Kuijk, Luuk WaarbroekPaul Bierhuis, Tim Pelgrim, Bram Verhoeven

NEEM CONTACT MET ONS OP

contact@gamesolutionslab.com

VONDERWEG 1, 5611 BK EINDHOVEN, THE NETHERLANDSTEL : +31 6 4596 7777 (MARK VAN KUIJK)

POWERED BY

Game Solutions Lab is powered by Idee Brouwerij & Games for Health Projects