Bijzonderheden

collectieve en individuele data-analyse
geschikt voor elk type vragenlijst, enquête of assessment
eigen vragenlijst eenvoudig te maken
antwoorden direct en voortdurend beschikbaar
meting van status quo en van veranderingsproces
onderling vergelijken van uitkomsten spelers mogelijk

Mogelijke toepassingen

personeelsonderzoek
bevolkingsonderzoek
consumentenonderzoek
wetenschappelijk onderzoek
gezondheidsonderzoek

QuestionR

Maakt van iedere vragenlijst, enquête en assessment een spel

 QuestionR is een app die vragen stelt in quizvorm. De onderzoeker kan zelf de vragen kiezen of maken, bijvoorbeeld voor personeels-, consumenten-, of gezondheidsonderzoek. Zo verzamelt QuestionR op een speelse manier collectieve en individuele data. Vragenlijsten, enquêtes en assessments worden een spel.
 QuestionR speel je op een smartphone of tablet. Gevalideerde vragen worden speels afgewisseld met vragen over algemene kennis. Zo ontstaat een leuke quiz. De onderzoeker kan iedere denkbare vragenlijst, enquête of assessment opnemen in QuestionR. Daarbij beschikt de onderzoeker over een overzichtelijk dashboard dat hij of zij geheel naar eigen huisstijl kan inrichten.
 De antwoorden zijn direct beschikbaar voor de onderzoeker. Voor de speler is er een mogelijkheid om scores te vergelijken met die van andere spelers. Dit maakt het spel nog aantrekkelijker, want mensen blijven altijd nieuwsgierig naar wat een ander heeft ingevuld.
 Het verzamelen van betrouwbare en actuele informatie is complex en tijdrovend. Met QuestionR wordt het invullen van vragenlijsten een spel. Dit zet mensen aan tot nadenken, houdt ze alert om de juiste antwoorden te geven en motiveert ze om door te gaan. QuestionR leidt tot een hogere respons en een betere kwaliteit van antwoorden.


Sectoralle sectorenSoortquizPlatformwebbasedDoelgegevensverzameling t.b.v kwantitatief en kwalitatief onderzoekDoelgroepklanten en werknemersSleutelwoordenapp, game, enquête, chatbot, big data, IBM Bluemix, IBM Watson, marketing[wpdm_package id='54589'][wpdm_package id='54610']

NEEM CONTACT MET ONS OP

contact@gamesolutionslab.com

VONDERWEG 1, 5611 BK EINDHOVEN, THE NETHERLANDSTEL : +31 6 4596 7777 (MARK VAN KUIJK)

POWERED BY

Game Solutions Lab is powered by Idee Brouwerij & Games for Health Projects