Bijzonderheden

eenvoudig scannen van barcodes
toepasbaar voor elk in Nederland geregistreerd medicijn
informatie afkomstig uit de G-standaard, uitgegeven door Z-index
betrouwbare en actuele informatie voor apotheker en/of huisarts
in geval van calamiteiten actuele patiëntinformatie beschikbaar
uitwisseling van informatie met EPD (Elektronisch Patiënten Dossier)

Medicatie Manager App

Altijd actuele medicijngegevens bij de hand

 Medicatie Manager is een app die mensen helpt hun geneesmiddelengebruik te managen. Zo hebben zij, en hun eventuele mantelzorgers, altijd overzicht van welke medicijnen zij gebruiken. Dit voorkomt misverstanden bij het bezoek aan de huisarts, apotheek en ziekenhuis.
 De gebruiker kan eenvoudig de barcodes van medicijnverpakkingen scannen. Het medicijn wordt dan toegevoegd aan de persoonlijke medicijnenlijst. Vervolgens kan de gebruiker een foto van het medicijn nemen en toevoegen, de dosering aangeven, en de wijze van gebruik. Ook is het mogelijk om gegevens uit te wisselen met het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD). De persoonlijke medicijnenlijst kan overal en altijd worden opgeroepen op tablet of smartphone.
 Met Medicatie Manager hebben patiënten altijd een paraat overzicht van welke medicijnen ze op dat moment gebruiken, en op welke manier. Zo worden misverstanden en ongelukken voorkomen. In geval van een calamiteit is actuele patiënteninformatie beschikbaar. Bovendien zijn patiënten door het gebruik van de app meer betrokken bij hun medicijngebruik.


Sectorgezondheids- en welzijnszorg Soort: puzzel en spelSoortappPlatformiOS & Android Doelmedicatiegegevens verzamelen en ordenenDoelgroepverzorgenden,mantelzorgersSleutelwoordenapp, gezondheidszorg, medicijnen, geneesmiddelen, medicatie, EPD, My Medication, therapietrouw, apotheker, huisarts[wpdm_package id='54585'][wpdm_package id='54614'][wpdm_package id='54939']

NEEM CONTACT MET ONS OP

contact@gamesolutionslab.com

VONDERWEG 1, 5611 BK EINDHOVEN, THE NETHERLANDSTEL : +31 6 4596 7777 (MARK VAN KUIJK)

POWERED BY

Game Solutions Lab is powered by Idee Brouwerij & Games for Health Projects