Kwist’t

Spelenderwijs input verzamelen voor persoonlijke zorg

Door speelse, sociale interactie zorgen we met Kwist’t voor een leuk familiemoment waar persoonlijke verhalen opgehaald kunnen worden. De uitkomst van Kwist’t is een weergave van iemand als persoon, diens levensloop en toekomstwensen. Hiermee kunnen middelen gemaakt worden die bedragen aan positieve gezondheid en het geven van persoonlijke zorg.

Het familiespel kan gespeeld worden op elke plek, op elk moment en in elke samenstelling van familie en/of vrienden van de persoon om wie het spel gaat (de hoofdpersoon). In verschillende rondes komen vragen uit verschillende categorieën aan bod: locaties, persoonlijkheid, hobby, muziek, eten, familie & vrienden, gewoontes, levensloop, media en idolen. De spelers kiezen zelf met welke categorieën ze het spel willen spelen. Door te draaien aan de draaischijf zal bepaald worden welke categorie op dat moment gespeeld gaat worden.

De bijbehorende vraag wordt op tafel gelegd en de antwoorden worden op losse briefjes geschreven door de spelers. De hoofdpersoon kiest de best passende antwoorden. Deze antwoorden worden bij het juiste thema opgeslagen in een persoonlijk plakboek. Dit plakboek wordt op deze manier een heel persoonlijk en waardevol document voor de familie en voor de zorg! Resultaat na het spelen van het spel is een verzameling verhalen en ervaringen, gebundeld in een mooi plakboek, over de hoofdpersoon die input zijn voor persoonlijke zorg.


NEEM CONTACT MET ONS OP

contact@gamesolutionslab.com

VONDERWEG 1, 5611 BK EINDHOVEN, THE NETHERLANDSTEL : +31 6 4596 7777 (MARK VAN KUIJK)

POWERED BY

Game Solutions Lab is powered by Idee Brouwerij & Games for Health Projects