Bijzonderheden

gegevens individueel en collectief bruikbaar
nieuwe vragen toevoegen mogelijk
de vragen zijn overal en op elk tijdstip te beantwoorden
leuke en leerzame ervaring voor jong en oud
combinatie QuestionR mogelijk

Mogelijke toepassingen

klantreizen
kwaliteitsonderzoek
welzijnsonderzoek
klinisch onderzoek

InterviewR

Een persoonlijk gesprek over wat jou gelukkig maakt

 InterviewR is een app die met mensen een gesprek aangaat. Met behulp van video stelt InterviewR vragen over wat de gebruiker gelukkig maakt. InterviewR neemt alle gesprekken op, voert een analyse uit, werkt de resultaten om tot een onderzoeksrapport, en maakt voor de geïnterviewde een mooi filmpje.
 Een bekende presentatrice verschijnt op het scherm van een tablet of smartphone. Zij begint een gesprek over wat de gebruiker echt gelukkig maakt. De app werkt met semigestructureerde vragen, analyseert direct de antwoorden en stelt vervolgvragen. Zo ontstaat een persoonlijke en natuurlijke dialoog.
 De resultaten van gesprekken met vele gebruikers worden omgezet in tekst. Deze tekst wordt semantisch en syntactisch geanalyseerd op de IBM Watson supercomputer. Daarnaast bewerkt de app elk individueel gesprek tot een mooi videoverslag. De gebruiker kan zijn of haar videoverslag bekijken en delen met anderen.
 InterviewR kan gemakkelijk en snel een grote groep mensen interviewen. Zo levert de app actuele, betrouwbare en representatieve informatie over zaken waar mensen echt gelukkig van worden.


Sectoralle sectorenSoortvideo, semigestructureerd diepte-interviewPlatformiOS & AndroidDoelactuele marketinginformatie, interventies, marketing, klantreizenDoelgroeporganisaties, bedrijven en overhedenSleutelwoordenapp, video, enquête, statistiek, realtime, monitoring, interventies, interview, marktonderzoek, big data, marketing, sales, communicatie, klantreis, business, model, IBM Watson

[wpdm_package id='54577'][wpdm_package id='54622'][wpdm_package id='54944']

NEEM CONTACT MET ONS OP

contact@gamesolutionslab.com

VONDERWEG 1, 5611 BK EINDHOVEN, THE NETHERLANDSTEL : +31 6 4596 7777 (MARK VAN KUIJK)

POWERED BY

Game Solutions Lab is powered by Idee Brouwerij & Games for Health Projects