Bijzonderheden

signalering van veranderingen in gezondheid/welzijn
laagdrempelig marktonderzoek
aanpassingen en nieuwe vragen eenvoudig toepasbaar
uitgebreid dashboard voor onderzoeker
brengt positieve gezondheid in kaart
leerzame en leuke ervaring voor jong en oud

HealthyR

Verzamelt op speelse wijze actuele gezondheids- en welzijnsinformatie

 HealthyR stelt in quizvorm vragen die betrekking hebben op de gezondheid en het welzijn van bepaalde doelgroepen, zoals patiënten of klanten. Zo verzamelt de app op een speelse manier actuele data over gezondheid en welzijn.
 HealthyR is gebaseerd op het QuestionR-format en bevat specifieke gezondheidsvragen. Serieuze vragen worden afgewisseld met vragen over kennis van algemene zaken en wetenswaardigheden, waardoor het leuk blijft om te doen. De speler bepaalt zelf wanneer hij of zij stopt en weer doorgaat. Uiteindelijk wordt de speler beloond met inzicht in zijn of haar eigen gezondheid en welzijn.
 HealthyR kan overal en altijd gebruikt worden op een tablet of smartphone. Voor de onderzoekers is er een uitgebreid dashboard om de verzamelde data te bekijken en analyseren en relaties aan te tonen.
 Op deze manier levert HealthyR actuele, betrouwbare en representatieve informatie over gezondheid en het welzijn van mensen. De persoonlijke benadering bevordert betrokkenheid en zorgt voor continuïteit. HealthyR levert een hogere respons op gebied van gezondheids- en welzijnsonderzoeken dan traditionele methoden.


Sectorgezondheids- en welzijnszorg Soort: puzzel en spelSoortquizPlatformiOS & AndroidDoelrealtime monitoring van groepenDoelgroeppublieke instellingen, bedrijven, overhedenSleutelwoordengame, spel, quiz, gezondheid, welzijn, monitoring, onderzoek, big data, e-health, HealthyR, GFHEU, bevolking, statistiek, overheid, gemeenten, bedrijven, wetenschap, meertalig[wpdm_package id='54573'][wpdm_package id='54626'][wpdm_package id='54943']

NEEM CONTACT MET ONS OP

contact@gamesolutionslab.com

VONDERWEG 1, 5611 BK EINDHOVEN, THE NETHERLANDSTEL : +31 6 4596 7777 (MARK VAN KUIJK)

POWERED BY

Game Solutions Lab is powered by Idee Brouwerij & Games for Health Projects