Gezonde Botten

Slimme ondersteuning in het traject naar behandeling

Om de beste behandeling te vinden is de inbreng van een patiënt heel belangrijk. De weg naar een goed, gezamenlijk besluit is vaak niet duidelijk. GUIDE is een nieuwe oplossing voor gezamenlijke besluitvorming. Met een slim, beslis ondersteunend platform kan de patiënt samen met de zorgverlener goed geïnformeerde keuzes maken.

450.000 mensen hebben osteoporose en een groot risico op botbreuken. Gezonde Botten is een breed gezondheidsprogramma dat de kans op fracturen bij osteoporose-patiënten met 50% kan verlagen door. Dit bereiken we door een eenvoudiger en efficiënter zorgproces. De focus ligt vooral op het eerder opsporen en beter betrekken van de patiënt hierdoor bieden we de juiste zorg op de juiste plek. EHealth en leefstijlinterventies worden ook ingezet om de patiënt ook thuis te ondersteunen en in beeld te houden.

GUIDE zorgt ervoor dat de kwaliteit van zorg voor osteoporose-patiënten wordt verbeterd. Patiënten met een risico op osteoporose krijgen de Gezonde Botten app. In de aanloop naar het gesprek met de behandelaar wordt de patiënt slim geprofileerd op o.a. het risico op ene nieuwe breuk en krijgt hij/zij gepersonaliseerde informatie over behandelopties en leefstijladviezen. De behandelaar ziet in het dashboard het profiel van de patiënt en welke behandeling en acties passen bij de situatie. Dit is gestructureerd om de zorg goed te organiseren. De behandelaar en de patiënt hebben zo beide de informatie om de best passende behandeling te kiezen.


NEEM CONTACT MET ONS OP

contact@gamesolutionslab.com

VONDERWEG 1, 5611 BK EINDHOVEN, THE NETHERLANDSTEL : +31 6 4596 7777 (MARK VAN KUIJK)

POWERED BY

Game Solutions Lab is powered by Idee Brouwerij & Games for Health Projects