Foosball

Hou je van tafelvoetbal? Wij ook!

Wij zagen de mogelijkheid om het nóg leuker te maken. Samen met DigieGames hebben we Foosball ontwikkeld, een digitale uitvoering van het klassieke tafelvoetbal. Je staat nog steeds met zijn tweeën of vieren aan een tafel en bedient de voetballers door te schuiven en draaien met de hendels. Alleen is het speelveld vervangen door een scherm.

Wat is er dan leuker? Je kunt de spelers aankleden zoals je wilt en kunt landenteams tegen elkaar laten spelen. Je kunt de snelheid van de bal aanpassen (nat of droog gras), spelers van het veld sturen na een overtreding, je kunt zelfs je favoriete stadion nabootsen, met advertenties rondom het veld. En misschien wel het allermooiste: je kunt via internet spelen tegen spelers waar ook maar ter wereld, als zij ook maar beschikken over Foosball.
Toch is Foosball niet ‘slechts’ een leuke gadget. Het spel kan uitstekend gebruikt worden binnen de gezondheidszorg. Denk bijvoorbeeld aan revalideren en het herstellen van hand-oogcoördinatie. Een potje voetbal is tenslotte een stuk motiverender dan eindeloze oefeningen. En als een andere zorginstelling de tafel ook heeft staan speel je een potje voetbal op afstand, met een gelijkwaardige tegenstander.


NEEM CONTACT MET ONS OP

contact@gamesolutionslab.com

VONDERWEG 1, 5611 BK EINDHOVEN, THE NETHERLANDSTEL : +31 6 4596 7777 (MARK VAN KUIJK)

POWERED BY

Game Solutions Lab is powered by Idee Brouwerij & Games for Health Projects