E-Healthweek App

eHealth week 2018. Ben jij al ingecheckt?

Speciaal voor deelnemers en event organisaties van de eHealth week 2018 heeft Game Solutions Lab een app ontwikkeld. Met deze app kunnen deelnemers handig op hun smartphone of tablet alle events zien in hun omgeving en de rest van het land. Bij een event check je in en deel je dit met andere bezoekers. Zo weet je meteen wie er ook zijn, kan je nieuwe contacten leggen en ervaringen uitwisselen. Verlaat je een event, dan check je uit en geef je er een beoordeling over. Ook die deel je, zodat anderen weten wat je er van vond.
Op het leaderboard zie je de meest actieve bezoekers van de eHealth week, welke events het meest bezocht worden en welke het beste scoren. Moet je een keuze maken uit de vele mogelijkheden? Dan kan de score van andere bezoekers je daarbij helpen. Met regelmaat kwamen er speciale berichten op het leaderboard vanuit de organisatie.
Voor event organisaties levert dit boeiende informatie op over hun eigen activiteit, aantal bezoekers en vooral, hoe score ik ten opzichte van andere gebeurtenissen.


Sectorgezondheids- en welzijnszorg SoortAppPlatformiOS & Android

NEEM CONTACT MET ONS OP

contact@gamesolutionslab.com

VONDERWEG 1, 5611 BK EINDHOVEN, THE NETHERLANDSTEL : +31 6 4596 7777 (MARK VAN KUIJK)

POWERED BY

Game Solutions Lab is powered by Idee Brouwerij & Games for Health Projects