eHealth week 2018. Ben jij al ingecheckt?

#EHW18 wij doen mee!

Speciaal voor deelnemers en event organisaties van de eHealth week 2018 heeft Game Solutions Lab een app ontwikkeld. Met deze app kunnen deelnemers handig op hun smartphone of tablet alle events zien in hun omgeving en de rest van het land. Bij een event check je in en deel je dit met andere bezoekers. Zo weet je meteen wie er ook zijn, kan je nieuwe contacten leggen en ervaringen uitwisselen. Verlaat je een event, dan check je uit en geef je er een beoordeling over. Ook die deel je, zodat anderen weten wat je er van vond.

Op het leaderboard zie je de meest actieve bezoekers van de eHealth week, welke events het meest bezocht worden en welke het beste scoren. Moet je een keuze maken uit de vele mogelijkheden? Dan kan de score van andere bezoekers je daarbij helpen. Met regelmaat zullen er speciale berichten op het leaderboard geplaatst worden vanuit de organisatie.

Voor event organisaties levert dit boeiende informatie op over hun eigen activiteit, aantal bezoekers en vooral, hoe score ik ten opzichte van andere gebeurtenissen.

Deelnemen aan de eHealth week is bedoeld om eHealth in Nederland te stimuleren. Wij ondersteunen dit en verbinden daarom  een prijs aan deelname aan de eHealth week.  De persoon die de meeste events bezoekt en daarvoor de grootste afstand heeft gereisd wint. De organisatie die de meeste bezoekers gemiddeld per dag heeft en het hoogst scoort wint. Verloting van de prijzen vindt plaats tijdens het slotevent ICT & Health op 26 januari in de Jaarbeurs in Utrecht.

Heel veel plezier tijdens de eHealth week!